Akaun yayasankebajikansabha.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Wakaf Tunai Anjung Husnul Khatimah

SUMBANGAN AMAL JARIAH DIPERLUKAN
 PROJEK WAKAF PEMBANGUNAN
ANJUNG HUSNUL KHATIMAH
UNTUK PENDIDIKAN DI HUJUNG USIA

Daripada Abu Hurairah RA bahawa Rasulullah SAW bersabda, “Jika seseorang manusia (Islam) meninggal dunia maka terputuslah segala amalannya melainkan tiga perkara, iaitu sedekah yang berterusan, ilmu pengetahuan yang dapat memberi faedah (kepada dirinya atau kepada orang lain) dan anak yang soleh/solehah yang beramal baik dan sentiasa mendoakan kepadanya”.- (Hadis Riwayat Muslim)

TERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN ANDA!

Alhamdulillah, kami berterima kasih atas segala sumbangan, infak dan wakaf yang telah tuan puan berikan untuk projek pembangunan Anjung Husnul Khatimah - sebuah kompleks, sebuah kampus, khusus untuk program pendidikan di hujung usia.

Ia adalah sebuah program bagi mempersiapkan diri agar akhir hidup kita nanti dalam Husnul Khatimah (pengakhiran yang baik) sebagaimana dianjurkan dalam Islam.

Tuan/Puan,

Insya-Allah projek ini akan didirikan tidak lama sahaja lagi.

Namun kami masih memerlukan dana serta sumbangan daripada anda semua.

Justeru, Dengan penuh kerendahan hati, saya menjemput tuan puan merebut peluang wakaf sedekah untuk pembangunan projek Husnul Khatimah ini.

Insya-Allah, dengan sumbangan yang tuan puan berikan, pahala untuk tuan puan akan terus mengalir tidak putus selagi mana projek ini berjalan.

Sumbangan boleh diwakafkan atas nama sendiri, mak ayah, atau ahli keluarga samada yang masih hidup atau yang sudah meninggal dunia.

.

TUAN, PUAN BOLEH TERUS ISI BUTIRAN BAYARAN
DI BAWAH INI & BAYARAN DITERIMA
MELALUI TOYYIBPAY!

CARA BAYARAN MENGGUNAKAN TOYYIBPAY

1- Selepas klik 'Teruskan ke Pembayaran', Tuan/Puan akan dibawa terus ke 'Online Payment Gateway Toyyibpay' untuk membuat bayaran.

2- Lepas tu Pilih Online Banking >> Pilih bank yang Tuan/Puan biasa gunakan seperti Maybank/CIMB untuk buat bayaran online.

3- Klik 'HANTAR' untuk proses sampailah ke pembayaran direct bank selesai.

Untuk pertanyaan lanjut, boleh hubungi 0192130147

Terima kasih kerana sudi SHARE link ini, dan semoga ia juga dikira sebagai wakaf amal jariah kita semua, Ameen.

Dato' Dr Hasan Bin Mohamed Ali
Pengasas Yayasan Kebajikan SABHA